Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı güzel itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Sektör gestaltsında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu fonksiyonel ve dört başı mamur olmalıdır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Sancaktepe bile ki 2 katlı ofisimizin ast sıkındaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına mezuniyet verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız mıntıka kabil) ve size geliştirilmiş ve henüz şahsi özellikler esenlar. Bu da siteyi kullanırken daha dobra bir deneyim evetşamanızı sağlar.

Bu konuda yetkili yangın firmasından lütuf alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile yetişek verdikleri bilinmektedir.

Kaçış kucakin kullanılmasına icazet maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en az basamak degajeliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair gestaltlarda 125 mm’ den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her dü yanı sıra cidar, korkuluk veya küpeşte bulunması gerekir.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve dipında tek yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapılarının üretim amacı insan katkısızlığını yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sonunda imalattan kullanıma derece sabık sürecin sonucunda Yangın Merdiveni Kapısı insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış evet.

Yangın merdivenlerinin kullanıma usturuplu şekilde boş bulundurulmasından, bina veya işlemyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

You yaşama email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page